Kosmetologin palvelut

Exuviancen sekä suomalaisen Ekopharman tuotteet on räätälöity vastaamaan erilaisiin iho-ongelmiin ja ihon päivittäisiin tarpeisiin. Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet, joita haluamme kunnioittaa tarjoamalla useita erilaisia kasvohoitoja, jotka räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaan. Kasvohoidot on suunniteltu kaikille ihotyypeille, kaikkiin ihon ongelmiin ja tarpeisiin, jotta sinä voisit saavuttaa upean ihon.

Ekopharma on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa. Ekopharma kasvohoidossa pääset nauttimaan kotimaisen luonnonkosmetiikan parhaimmista antimista. Kasvohoidoissa yhdistyvät suomalaisten marjojen aktiivisuus ja ravintorikkaus edistyksellisiin kemiallisiin kuorintoihin, joilla saadaan näkyviä tuloksia.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, joka pohjautuu hellävaraisiin AHA-happoihin. Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatioita. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu erityisesti niille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Tuntuuko elämä liian kiireiseltä?

Peel It on täydellinen pikakasvohoito kiireiselle, mutta näkyviä tuloksia janoavalle ihmiselle.  Tämä nopea, lounastauolla hoituva AHA-kuorinta on superboosti iholle sekä erittäin tehokas sarjahoitona tehtynä.

Sisältää: alkupuhdistus, AHA-kuorinta ja päivävoide

.

Tämä tehokas pikakasvohoito on solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka saa ihosi hehkumaan! Kirkastaa ihoa, madaltaa pintajuonteita sekä kosteuttaa tehokkaasti.

 

Sisältää: alkupuhdistus, AHA-kuorinta, naamio, päähieronta ja päivävoide

Paljasta ihosi todellinen hehku! Virkistävä ja kosteuttava kasvohoito, joka kirkastaa ihoa.

Rentouttava hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

 

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio, decoltee- ja hartiahieronta ja päivävoide

Erityinen hoito, joka tarjoaa näkyviä tuloksia saaden aikaan nuorekkaamman sekä hehkuvan ihon. Rentoudu ja antaudu ylelliseen hierontaan sekä ainutlaatuisiin innovatiivisiin ihonhoidon tuloksiin! Hoito sisältää käsien ja käsivarsien kuorinnan – heräät rentoutuneella, palautuneella ja nuorekkaalla iholla. 

Sisältää: alkupuhdistus, AHA-kuorinta, stimuloiva kasvohieronta, naamio, decoltee- ja hartiahieronta, seerumi ja päivävoide

Ylellinen, rentouttava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Virkistävä hoito, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee pintajuonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Äärimmäinen hemmottelu ihollesi, joka sisältää kevyen ihonpuhdistuksen.


Sisältää: alkupuhdistus, AHA-kuorinta, kevyt ihonpuhdistus, rentouttava kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio, seerumi ja päivävoide

Reborn kasvohoito perusteellisella ihonpuhdistuksella.

Sisältää: alkupuhdistus, AHA-kuorinta,  perusteellinen ihonpuhdistus, rentouttava kasvo-, decoltee- ja hartiahieronta, naamio, seerumi ja päivävoide

Ekopharma kasvohoidossa pääset nauttimaan kotimaisen luonnonkosmetiikan parhaimmista antimista. Kasvohoidoissa yhdistyvät suomalaisten marjojen aktiivisuus ja ravintorikkaus edistyksellisiin kemiallisiin kuorintoihin, joilla saadaan näkyviä tuloksia. Innovatiiviset kemialliset kuorinnat on tarkoitettu hoitamaan ihon ikämuutoksia, silottamaan ryppyjä ja juonteita, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, tasoittamaan ihon pintaa ja väriä sekä puhdistamaan ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tunnin hoito on ihotyypin mukainen kasvohoito ihonpuhdistuksella tai kasvohieronnalla.

90 minuutin hoito on ihotyypin mukainen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja kasvohieronnalla.

Perinteinen ihonpuhdistus. Aknelle, epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, hillitsee talin eritystä ja kirkastaa ihoa. Tarpeen mukaan hyödynnämme ihonpuhdistuksessa ultraääni- tai timanttihiontalaitetta.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, päähieronta, seerumi ja päivävoide

Tämä kivuton ihonpuhdistus sopii erityisesti pintakuivalle, hilseilevälle, epäpuhtaalle sekä aknearpiselle iholle. Timanttihionta / ultraääni kuorii hellävaroen kuolleen ihon pintasolukon pois sekä nostaa epäpuhtauksia.

Sisältää: alkupuhdistus, timanttihionta / ultraääni, kevyt mekaaninen puhdistus, naamio, decoltee- ja hartiahieronta sekä päivävoide.

Hemmotteleva laitehoito, erityisesti pintakuivalle, ikääntyvälle sekä epäpuhtaalle iholle.

Sisältää:
 alkupuhdistus, AHA-kuorinta, timanttihionta / ultraääni, kevyt mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, naamio, decoltee- ja hartiahieronta sekä päivävoide

Ripsien kestovärjäys ja -kestotaivutus sekä kulmien värjäys ja laminointi

Perinteisillä ripsien ja kulmien kestovärjäyksillä saat helpotusta elämääsi ja huolitellun ilmeen heti aamusta alkaen. Lash Lift eli ripsien kestotaivutus on nostanut suosiotaan vuosi vuodelta. Lash liftin avulla saat näyttävät ripset ilman pidennyksiä. Omat ripsesi taivutetaan silikonimuottien avulla sekä värjätään syvänmustiksi. Lopputulos kestää hyvänä 4-8 vkoa, jonka jälkeen ripset palautuvat vähitellen omaan kaarevuuteensa.

Kulmien laminoinnilla eli Brow Liftillä saat upeat ja tyylikkäät kulmat ilman kipua. Tämä hoito tehoaa erityisesti itsepäisiin ja sojottaviin kulmakarvoihin. Hoidossa kulmakarvat käsitellään In Lei -taivutustuotteilla, värjätään sekä muotoillaan toiveidesi mukaan. Hoidon jälkeen kulmakarvoista tulee pehmeät, tuuheamman näköiset sekä voit muotoilla niitä oman tyylisi mukaan. Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin jälkeen suosittelemme käyttämään In Lein hoitoseerumia, joka kosteuttaa ja pidentää hoidon lopputulosta.

Ripsien ja kulmien värjäys sis. muotoilun sokeroinnilla 39 €

Ripset tai kulmat 28 €

Kulmien muotoilu sokeroinnilla 18 €

Ripset ja kulmat toisen hoidon yhteydessä 30 €

Ripset TAI kulmat toisen hoidon yhteydessä 23 €

In Lei Lash Liftin avulla saat näyttävät ripset ilman pidennyksiä. Ripset taivutetaan silikonimuottien avulla sekä värjätään syvänmustiksi.

Kulmien laminoinnilla saat upeat ja tyylikkäät kulmat ilman kipua. Tämä hoito tehoaa erityisesti itsepäisiin ja sojottaviin kulmakarvoihin. Hoidon jälkeen kulmakarvoista tulee pehmeät, tuuheamman näköiset sekä voit muotoilla niitä oman tyylisi mukaan.

Perinteinen jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston sekä hieronnan.

Hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan sekä naamion.

Jalkahoidon yhteydessä varpaankynsien lakkaus asiakkaan omalla kynsilakalla veloituksetta tai voit ostaa hoitolasta Orlyn minikynsilakan hintaan 8,90€.

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä. Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja koko vartalon alueelta, myös herkiltä alueilta. Sokerointi poistaa karvat juurineen, jolloin lopputulos on pitkäkestoinen. Iho pysyy täysin sileänä jopa 2 viikkoa, jonka jälkeen karvat alkavat vähitellen kasvaa takaisin. Karvojenpoisto juurineen vähentää karvankasvua sekä ohentaa karvanlaatua. Sokeroinnilla saat silkinpehmeän ihon!

Kosmetologeillamme on vuosien kokemus sokerointien tekemisestä ja heidän varatuin palvelunsa onkin brasilialainen sokerointi. Meiltä myös brasilialainen sokerointi miehille!