Parturi-Kampaajan palvelut

 

COLOR ME -sarja on ammoniakiton hiusvärisarja. Luonnosta saatujen ainesosien ansiosta värit auttavat kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon hiuksille! COLOR ME -väreillä pystymme luomaan niin ihanan luonnolliset sävyt, kuin kirkkaanpunaiset intensiiviset sävyt hiuksille. COLOR.ME väreillä on PETA:n ”Cruelty Free” hyväksyntä.

Käytämme salongissamme ja myymme kotihoitoon ELEVEN Australian sekä KEVIN.MURPHYN hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.

COLOR ME värisarja on ammoniakiton. Luonnosta saatujen ainesosien ansiosta värit auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon hiuksille. Väreillä tulee ihania luonnollisia värejä hiuksiin, mutta saa myös esim. kirkkaan punaista sävyä. COLOR.ME väreillä on PETA:n ”Cruelty Free” hyväksyntä.          

Kaikki KEVIN.MURPHY tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimin. Tuotteet ovat suunniteltu mahdollisimman kevyen tuntuisiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. KEVIN.MURPHY:n tuotesarjasta löytyy shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet erityyppisille hiuksille. Ja mikä parasta-,  KEVIN MURPHY -tuotteet ovat pakattu kierrätysmateriaaleihin, jotka ovat luonnossa hajoavia tai kierrätettäviä pakkauksia!

Hiusmaailman uusi kulttituote B3 – Brazilian Bond Builder on vaalennusten, värjäysten ja permanentin yhteydessä käytettävä öljyseerumi. Se suojaa ja parantaa hiusten kuntoa, vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta sekä suojaa hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja. B3 lukitsee väripigmentit hiukseen, pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana.

B3 -Tehohoito ravitsee, korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi sekä antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. B3 -Tehohoito sulkee hiuksen suomukerroksen estäen kosteuden haihtumisen ja näin vähentää muotoiluun käytettävää aikaa. B3- tehohoidon voi tehdä muiden hiuspalveluiden yhteydessä tai pelkkänä omana hoitonaan. B3- Tehohoidon vaikutus kestää hiuksessa jopa 12 pesua.

Brazilian Bond Builder Split end Bonder sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi sekä antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Split end silottaa hiusta ja antaa kiiltoa, joten hoito toimii hyvänä vaihtoehtona latvojen leikkaamiselle. Split end -hoito voidaan tehdä muiden hiuspalveluiden yhteydessä tai pelkkänä omana hoitonaan. Split end -hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa 4 viikon ajan.

ELEVEN Australia tuotteet tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat! ELEVEN Australia -sarjasta löytyy shampoot, hoitoaineet, tehohoidot sekä erilaisia muotoilutuotteita hiuksille. Tuotteet ovat parabeenittomia, PETA:n hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. ELEVEN Australia – tuotesarjassa on myös vegaanisia tuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.  ELEVEN Australian tuotteet ovat valmistettu maksimaalisesti vaikuttavista raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiaöljystä, aloeverasta sekä lime -uutteesta.