Parturi-Kampaajan palvelut

COLOR ME -sarja on ammoniakiton hiusvärisarja. Luonnosta saatujen ainesosien ansiosta värit auttavat kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon hiuksille! COLOR ME -väreillä pystymme luomaan niin ihanan luonnolliset sävyt, kuin kirkkaanpunaiset intensiiviset sävyt hiuksille. COLOR.ME väreillä on PETA:n ”Cruelty Free” hyväksyntä.

EKOPHARMA Kasvivärit on täysin suomalainen hiusväriammattisarja, joka tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon synteettisille hiusväreille. Kasvivärjäyksessä käytämme raaka-aineina mm. kotimaisia marjoja sekä hiusyrttejä. Ekopharma kasvivärjäys hiuksille on ekologinen sekä eettinen valinta.
Ekopharman kasvivärit ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita.

Käytämme salongissamme ja myymme kotihoitoon ELEVEN Australian, KEVIN.MURPHYN sekä Ekopharman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.
 
Lahjoitamme leikatut, yli 5 cm pitkät hiukset Hiukka Hyvä -keräykseen.

Kaikki KEVIN.MURPHY tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimin. Tuotteet ovat suunniteltu mahdollisimman kevyen tuntuisiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. KEVIN.MURPHY:n tuotesarjasta löytyy shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet erityyppisille hiuksille. Ja mikä parasta-,  KEVIN MURPHY -tuotteet ovat pakattu kierrätysmateriaaleihin, jotka ovat luonnossa hajoavia tai kierrätettäviä pakkauksia!

Ekopharman hiustenhoitotuotteet ovat hellävaraisia hiuksillesi sekä ympäristölle. Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista valmistettua luonnonkosmetiikkaa.

Olemme valinneet myyntihyllyymme suosikkituotteemme Ekopharman laajasta hiustenhoitosarjasta.

Hiusmaailman kulttituote B3 – Brazilian Bond Builder on vaalennusten, värjäysten ja permanentin yhteydessä käytettävä öljyseerumi. Se suojaa ja parantaa hiusten kuntoa, vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta sekä suojaa hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja. B3 lukitsee väripigmentit hiukseen, pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana.

B3 -Tehohoito ravitsee, korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi sekä antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. B3 -Tehohoito sulkee hiuksen suomukerroksen estäen kosteuden haihtumisen ja näin vähentää muotoiluun käytettävää aikaa. B3- tehohoidon voi tehdä muiden hiuspalveluiden yhteydessä tai pelkkänä omana hoitonaan. B3- Tehohoidon vaikutus kestää hiuksessa jopa 12 pesua.

Brazilian Bond Builder Split end Bonder sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi sekä antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Split end silottaa hiusta ja antaa kiiltoa, joten hoito toimii hyvänä vaihtoehtona latvojen leikkaamiselle. Split end -hoito voidaan tehdä muiden hiuspalveluiden yhteydessä tai pelkkänä omana hoitonaan. Split end -hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa 4 viikon ajan.

ELEVEN Australia tuotteet tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat! ELEVEN Australia -sarjasta löytyy shampoot, hoitoaineet, tehohoidot sekä erilaisia muotoilutuotteita hiuksille. Tuotteet ovat parabeenittomia, PETA:n hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. ELEVEN Australia – tuotesarjassa on myös vegaanisia tuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.  ELEVEN Australian tuotteet ovat valmistettu maksimaalisesti vaikuttavista raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiaöljystä, aloeverasta sekä lime -uutteesta.