Hierojan palvelut

Pieni Kulmasalonki Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa, lievittää stressiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja lymfaa sekä poistaa kuona-aineita.

Perinteisten maksutapojen lisäksi, kaikki hieronnat voit myös maksaa hyödyntämällä:

• ePassin hyvinvointietua
• Smartumin hierontaetua
• Eazybreakin hyvinvointietua
• Edenredin hierontaetua

Kokonaisvaltainen hieronta lievittää erilaisia kiputiloja, särkyjä sekä korjaa kehon asentovirheitä. Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin, selkärankaa unohtamatta. Menetelmällä on saatu helpotusta plantaarifaskiittiin, polvi- ja lonkkavaivoihin, selkä-, niska- ja hartiakipuihin.

Urheiluhieronta on klassista hierontaa voimakkaampi hieronta, jossa käsitellään enemmän faskioita/lihaskalvoja sekä keskitytää ongelma-alueiden avaamiseen. Hieronta mm. lievittää lihas- ja nivelkipuja, vapauttaa kalvoja ja avaa kehon tukkeumia.

Huom. Voit maksaa kaikki hierojan tarjoamat palvelut myös ePassin, Smartumin, Eazybreakin ja Edenredin hierontaeduilla!

Aromahieronta on rentouttava, hemmotteleva ja hoitava hieronta keholle ja mielelle. Eteeriset öljyt (käytössä puhtaat 100% Young Living öljyt) vaikuttavat sekä ihon että hengityksen kautta. Asiakas valitsee öljyn oman olotilan sekä öljyn vaikutuksen ja tuoksun mukaan. Hieronta on kokovartalohieronta ja klassista hierontaa kevyempi.

Kuumakivihieronta on syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hemmotteluhoito, joka aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta toteutetaan basalttikivillä ja öljyllä. Basalttikivi on vulkaaninen kivilaji, joka lämpenee helposti, pitää lämpöä hyvin ja luovuttaa sitä hitaasti.

Intialainen päähieronta lievittää stressiä ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoidossa ei käytetä öljyä.

Hoidossa käsitellään jalkapohjien, kämmenten ja korvanlehtien heijastepisteitä hieromalla ja painelemalla vyöhykepisteitä. Hoito on erittäin lempeä ja rentouttava. Vyöhyketerapiasta saa helpotusta mm. unettomuuteen, vatsavaivoihin ja migreeniin.

Hellä vyöhyketerapeuttinen hieronta helpottaa mm. vauvojen koliikkia ja vatsanväänteitä.

Jalkahieronta sisältää etu- ja takareisien, pohkeiden sekä jalkapohjien hieronnan. Jalat tuntuvat hieronnan jälkeen kevyemmiltä. Nestekierto vilkastuu ja sen myötä mm. nilkkojen ja jalkojen turvotus laskee.

Voidaan lisätä jalkahierontaan, klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan tai kokonaisvaltaiseen hierontaan.

Revitive jalkalaiteen elektroniset ärsykkeet jalkapohjissa tehostavat jalkojen verenkiertoa, lymfaa sekä hermotusta. Jalkalaite sopii avuksi mm. jalkojen turvotukseen, kipeille, rasittuneille ja kylmille jaloille sekä juoksijoille että seisomatyötä tekeville.